Kantoorstoelen

Belangrijk is dat kantoorstoelen goed steunen omdat deze gedurende de dag veel gebruikt worden. Daarbij is een sterke meubelstof, die zeer geschikt is voor deze toepassing, zeker net zo belangrijk. De vullingen kunnen worden vernieuwd of aangepast, zodat u weer comfortabel zit.

Behandelstoelen

Behandelstoelen zijn bekleedt met kunstleer welke antibacterieel en goed schoon te maken zijn. Vaak is dit kunstleer verlijmd en kunt u de contouren van de vulling zien. Deze kan geheel worden kaal gemaakt en weer met nieuw kunstleer bekleedt. Ook de stoelen of banken in de wachtkamer kan ik voor u bekleden.

Kappersstoelen

Voor uw kapsalon kunnen de stoelen, zoals de knipstoel en wastafelstoel bekleedt worden met kunstleer welke geschikt is voor haar behandelingen. Het is waterdicht, makkelijk in onderhoud en vlek bestendig.

Fitness apparatuur

Het kunstleer voor fitness apparatuur wordt door transpiratie hard en breekt op den duur. De vulling zijn van polypress en kunnen afbrokkelen waar geen kunstleer zit. Dit kunstleer kan ik voor u vernieuwen, zodat deze weer een hele tijd mee kunnen.